Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
×

Vakker tine, rosemalt og dekorert med flotte varme farger

kr 1,200.00
På lager
Beskrivelse

Tre skrin, tre eske, oval beholder av tre, fremstilt med teknikken sveiping. Oval laup.
Sveiping er en håndverksteknikk som brukes til å lage runde eller ovale esker, beholdere eller kurver ved å bøye et tynt trestykke og sy endene sammen. Til slutt tilpasses bunnen og festes med trenagler til sveipen.
Eldre rosemalt liten tine. Fantastisk vakkert malt med border i gull maling, nydelige farger. Lokket presses på plass ved å dytte litt på den ene av finnene på toppen til siden og lokket kan vippes opp og av. Også kalt kneppeske, knepp eske.
Oval, sveipet tine med rosemalt dekor. Flatt, utskåret lokk med en tilmålt gren, perfekt plassert på toppen og fungerer som hank.
Tiner og lauper ble brukt til ulike oppbevaring og transportformål, særlig til å oppbevare og frakte mat. I dag tjener de stort sett som samleobjekter og pyntegjenstander. Men kan naturligvis brukes som smykkeskrin, skrin til oppbevaring av litt flottere ting.
Kan til og med brukes som gavepakke, til å legge den faktiske gaven i.

Tinens høyde med finner er ca 10,3 cm. Lokket er nesten 20 cm på det lengste, og boksen i seg selv er ca 6,3 cm høy (uten lokk). Lengden på selve skrinet er ca 15 cm og den er drøye 8 cm i bredden.

Les merShow less
Produktdetaljer
21-262-1
Sist vist
5 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.