Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
×

Sølv emalje stjernetegn krepsen (22.06.-23.07.) fra D-A

kr 600.00
På lager
Beskrivelse

Vakkert anheng i vintage design fra David Andersen. Krepsen for de som har bursdag mellom 22. juni til 23. juli.. Og dette står det om stjernetegnet krepsen; "Krepsen er et familiemenneske som elsker å være i et forhold. Det er ikke overraskende hvis andre ser på deg som en blid og rolig person. Utover det er den som er født i krepsens teng, en følsom sjel. Bekymringer kan virkelig gå inn på en, men godt humør får en raskt til hektene igjen. De hater å bli kritisert og blir lett såret.".

Mildt gullforgylt 925 Sterling sølv sekskantet anheng i lys blå, sølv og rød emalje med nydelig spraglete detaljer i den blå emaljen. Hel og fin i emaljen.
Stemplet på baksiden; "⚖ 925 S" i en sirkel. Det er laget hos sølvsmeden David-Andersen en gang mellom 1940 og 1946. Disse typer anheng blir IKKE laget og solgt nytt i dag. Men de lager et som er rundt, og en del mindre for NOK 2190,-, antagelig da med gullforgylt kjede til. Disse er runde og ganske små. Smykket er brukt, og har normalt med bruksstriper på baksiden av anhenget. Anhenget henger ned ca 2,9 cm med øsken, og har måler ca 2 cm fra en kant til den andre.

Les merShow less
Produktdetaljer
56-10-1
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.