Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
×

Vakker sølv emalje stjernetegn med skorpionen, gul emalje, stjerneformet, med ukjent mester

kr 1,000.00
På lager
Beskrivelse

Vakker sølv emalje stjernetegn med skorpionen. Vakkert anheng i nydelig design fra ukjent mester. Skorpionen er stjernetegnet for de som har bursdag mellom 23. oktober og 22. november.. Og dette står om skorpionen;
"En skorpion er lidenskapelig, og har et stort ego. De er hyggelige og liker å hjelpe andre, og et fremtredende trekk er at de er veldig lojale mot familie og venner. Skorpionen har ofte mye temperament, og de er både uavhengige og fryktløse. De er selvstendige personer, som bryr seg lite om hva andre mennesker mener om dem, men du bør ikke fornærme en skorpion! Er du venn med en skorpion, er du nøye utvalgt. De gir tilbake det de får av deg, enten det er snakk om godhet eller slemhet. Skorpioner er ofte strenge foreldre overfor barna, men utad kan de være blinde for barnas feil eller dårlige oppførsel".

Anhenget er strjerneformet med glitrende gul emalje og skorpionen i hvit emalje. Godt stemplet på baksiden med mestermerke en H over en S, og under 925S for sterlingsølv. Sølvstempelet er ukjent for oss. Sølv emalje anhenget har en diameter på ca 2,4 cm. Usikker på alderen på dette. Haskjedet som følger med er i gullforgylt 925S og måler ca 41,5 cm i lengden.

Les merShow less
Produktdetaljer
35-20-1
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.