Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
×

Herlig par sølv emalje øredobber med dobbeltblad

kr 600.00
På lager
Beskrivelse

Nydelig par sølv emalje øredobber, grønne doble blader med skru. Godt stemplet på baksiden med mesterstempel "TYA" som er mester stempelet til Andresen & Scheinpflug. Også stemplet 925S for sølv. Øredobbene er gullforgylt.

Så lånt info fra solvstempler.no (Per Bredo Østby sine nettsider)
Jens Ingvald Andresen (1901-1974) var utlært hos gullsmedene Hjortdahl & Meldahl 1915 - 19 og fortsatte i firmaet til Bernhard Meldahl trakk seg ut i 1931. Han fortsatte hos Bernhard Meldahl frem til 1936. Samme året tok han svenneprøve, og løste håndverksbrev. Samtidig i 1936 etablerte han eget sølv-emaljeverksted sammen med en kompanjong Albert Scheinpflug, under navnet Andresen & Scheinpflug. Albert Scheinpflug (1892-1948) var født i den delen av Østerrike-Ungarn som skulle bli Tsjekkoslovakia, og var emalje-maler og en dyktig fotograf og kunstmaler. Verkstedet de startet sammen begynte i Vognmannsgt. 8, Oslo og senere fortsatte de i Storgt. 7. Verkstedet opphørte i 1966.

Dette settet er super flott! Har ingen skader, er rent og pent i nydelig mørk grønn emalje på forgylt 925 sølv. Øredobbene har skru-feste på baksiden, så du trenger ikke ha hull i ørene for å bruke dem. Enkelt å skru opp og igjen, så de skal sitte godt på øret, selv uten at det er ubehagelig. Se bilder for størrelse og detaljer.

Les merShow less
Produktdetaljer
53-3-1
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.