Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
×

Kaunis Koru Finnland designer smykke i 925 sterlingsølv med aventurin

kr 1,200.00
På lager
Beskrivelse

Sjeldent designer smykke, fra Kaunis Koru i Finland, stemplet med mestermerke (som jeg synes ligner på) MKR, En ring med krone på, som er stempelet for Finland, 925 for Sterling Silver, for sterlingsølv. Smykket er videre stemplet X7 for 1975. Og så stemplet med to k-er som står mot hverandre, som er merket til Kaunis Koru.
Og så fant jeg ut at; MKR var selskapets eget varemerke for verkstedansvar.
Det betyr jo at designeren som har laget dette smykket, er godkjent og kvalitetssikret av produsenten. Og som de skriver om disse smykkene, et modernistisk smykke og likevel vintage.

Firmaet til Kaunis Koru startet produksjonen i 1956 i Helsinki, Finland. Dens design er elegant og modernistisk, veldig rent, ekstra og gjennomtenkt, og formene er tidløse. Kalevala Jewelry kjøpte Kaunis Koru i 1989, og i dag regnes Kalevala som en leder innen finsk smykkefremstilling.
Kaunis Koru spesialiserte seg på moderne smykker skapt av en rekke forskjellige kunstnere hvis navn alltid ble anerkjent, og produsentens merke dukket opp sammen med Kaunis Koru. Firmaet favoriserte sølv i kombinasjon med enkle edelstener og harde steiner, satt i rene, men slående former.

Fantastisk flott smykke med en nydelig grønn stein, som jeg har kommet frem til at må være en grønn agat.

Originalt kjede i sølv, faktisk rimelig flott og en tanke finurlig måte og lage et kjede med anheng. Kjedet er også stemplet ved låsen 925S, merket for Finland og MKR.

Kjedet måler til ca 52 cm langt, og selve anhenget henger videre ca 7 cm ytterligere.
Diameterne på smykkesteinen og ringen i sølv rundt, er ca 2 cm. Vekt på hele smykket er ca 16 gram.

Les merShow less
Produktdetaljer
LB-2-1
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.