Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
×

Stort, antikt og vakkert håndspeil i 835 sølv

kr 2,100.00
På lager
Beskrivelse

Antikt håndspeil, med flott siselering i 835 sølv.
Skaft, håndtak og bakside er i flott sølv, godt stemplet med halvmåne, krone og 835 for sølv.

Speilet er enten fra slutten av 1800-tallet eller tidlig 1900, fra Tyskland. I 1884 ble en lov fastsatt som minimum nasjonal standard for sølv i Tyskland. I 1886 ble bruken av de enkelte bymerkene fjernet og erstattet av det nasjonale merket (reichmark) av en halvmåne og kronmerke (Halbmond und Krone), som representerer hele den tyske staten. Disse merkene ble obligatorisk innen 1888. Kronen og halvmånen kan brukes sammen med designerens/ produsentens merke og et desimal sølvstandardmerke.
I dette tilfellet er kun gehalten av sølv, 835/1000 stemplet. Vi vet derfor ikke hvem som har laget det.

Vakkert godt håndspeil, et speil man har på nattbordet, på sminkebordet, for bla å se seg selv nærmere, eller reflektere i et annet speil og se frisyren bakfra. Sikkert mange måter å bruke et slikt håndspeil til, men det er praktisk å ha et ekstra.

God patina, elde i selvet speilet, det gir sjarm og dybde. Speil i glass, profilert kant i ytterkant. Speilet reflekterer det den "fanger opp", viser ikke skjevhet. Håndtaket / skaftet sitter i ett med resten, måler ca 27,8 cm i høyden, ca 13 cm i bredden og veier ca 288 gram.

Les merShow less
Produktdetaljer
53-1-1
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.