Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.
×

Mystisk og magisk sølv armbånd, med cabochonslipt stor granat og 4 malakitt steiner, ca 19 cm

kr 6,400.00
På lager
Beskrivelse

Fantastisk flott skønvirke armbånd i sølv prydet med en stor cabochonslipt granat, samt 4 høye cabochonslipte grønne malakit steiner. Smykket virker for meg både mystisk og magisk, og er ikke rimelig unikt! Den store midtre steinen, rimelig stor slipt granat, og mørk og mystisk, rød på sitt mørkeste, vakker og verdifull.
I låsen ytterligere 3 fasettslipte granater.

Godt stemplet på baksiden med MB signering og " BALLIN S826". Antagelig formgitt av Mogens Ballin (1871-1914) en gang mellom 1900-1908.
"Ballin kom fra en velstående jødisk familie i København. Av spesiell betydning for fremtiden hans var fransktimene han hadde med Paul Gauguins kone, Mette, på Frederiksberg . Takket være verkene til Gauguin han så i leiligheten hennes, var han i stand til å følge de viktigste trendene innen fransk impesjonistisk kunst. I 1889 dro han til Paris hvor han møtte Gauguin og vennene hans som sammen utgjorde Nabis- kunstnergruppen".

Søk opp Mogens Ballin, og les mer på Wikipedia.


Dette unike og flotte armbåndet måler ca 19 cm, med låsen lukket. Pryden på armbåndet måler ca 3,9 cm på det lengste og ca 2,8 cm andre veien.
Smykket veier 19,68 gram.

Les merShow less
Produktdetaljer
57-20-1
Sist vist
5 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.